Ann Lammertyn

Ann Lammertyn

Zaakvoerder van wasserij-nieuwkuis De Meibloem nv te Lendelede en Spencer shop bvba te Kortrijk


Voornaam: Ann 
Naam: Lammertyn
Gezinssituatie: Gehuwd met Filip Verbeke, moeder van 2 zonen Rinus en Barend
Beroep: Ik heb samen met mijn echtgenoot, zaakvoerder van wasserij-nieuwkuis De Meibloem nv te Lendelede en Spencer shop bvba te Kortrijk
Hobby’s: Mijn hobby’s zijn voornamelijk het deelnemen aan het sociale leven in Lendelede met vrienden, mijn engagement binnen Unizo en lezen (kranten, boeken, magazines,…)
Mandaten: 12 jaar gemeenteraadslid, secretaris Unizo Lendelede, vertegenwoordiger van Lendelede in de intercommunales van het vliegveld te Wevelgem en het crematorium te Kortrijk, ondervoorzitter AGL Lendelede (sport), bestuurslid beheer Den Tap


Waarom stel ik mij kandidaat?

Ik ben verankerd met Lendelede: ik liep hier school, was hoofdleidster van de Chiro, leerde er mijn man kennen en gaf enkele jaren les in de plaatselijke basisschool. Ik stapte hier ook in de zaak van mijn schoonouders. Ik ontving alle kansen om te ondernemen, om me te engageren en nu wil ik opnieuw mijn steentje bijdragen opdat de volgende generatie net zoveel kansen kan krijgen.
 

“We moeten kansen creëren voor jongeren om hun dromen waar te maken.”


Wat wil ik betekenen voor Lendelede? 

Het thema die mij het nauwst aan het hart ligt, is leefbaar ondernemen: kansen creëren voor jongeren om hun dromen waar te maken in een positief klimaat, in een veilige omgeving en met de steun van het Lendeleedse bestuur.
 

Adres: Rozebeeksestraat 59, 8860 Lendelede